Zoneterapi/babymassage

Zoneterapi/babymassage er effektiv måde, der kan afhjælpe din babys problemer.

Har dit barn nogle af følgende problemer med:

Søvnproblemer
Forstoppelse
Kolik
Ondt i maven
Uro
Forkølet
Allergi
Skævhed i nakke
Problemer med ørene

Zoneterapi til et barn er en blid og effektiv behandlingsform, der foregår ved trykmassage på fødder­nes under- og overside. Barnet kan reagere på de ømme zoner, men ofte bliver de rolige og afslappede og nyder behandlingen. Behandlingen består af en kombination af zoneterapi og babymassage og I vil blive introduceret i, hvad I selv kan gøre derhjemme.

Hvordan foregår det?

Du kan starte med zoneterapi til din baby, helt fra fødslen.
Børn tåler ikke så lang en behandling, mellem 15-30 minutter, alt efter humør og energiniveau.

De er ofte meget modtagelige for zoneterapien og ofte skal der kun få behandlinger til. Behandlingen foregår som regel ved, at babyen ligger på briksen (godt beskyttet) eller er hos mor/far. Nogle babyer har det godt med, at blive ammet under behandlingen, alt efter hvad der er skal til for at den lille og I som forældre føler jer trygge.

Ved første behandling vil I blive spurgt ind til forskellige områder, der kan havde betydning for dit barns ubalancer og der bliver skrevet journal.

Efter behandlingen:


Reaktionerne kan være forskellige. Enhver reaktion hænger sammen med en bedre balance og almentilstand. Det er ikke muligt helt at forudsige kroppens måde at reagere på, da reaktionerne er individuelle. Reaktioner skal ses som positive, da det fortæller at kroppen tager imod og arbejder med de forskellige ubalancer, og at bedring er på vej.

Nogle typiske reaktioner hos et barn kan være:


Velbehag
Afslappethed, træthed og dyb søvn
Nogle børn bliver kortvarigt mere urolige
Øget tarmfunktion, ændring af afføringsmønster- bliver bedre til at bøvse og prutte
Øget mænge urin, som kan lugte lidt mere end normal
Udskillelse af sekret gennem næse og svælg
Øget tørst og sult – gylper mindre

Efter første behandling kan du opleve en bedring hos dit barn, men efter nogle dage kan gamle symptomer kortvarigt vende tilbage. Derfor er det vigtig med flere behandlinger med kort interval, for at stabilisere og få fuld effekt af zoneterapien.

Kontakt mig på tlf 51226866 eller på mail info@annemetteszone.dk

Annemette