Zoneterapi til børn 1-13 år

Zoneterapi til et barn er en blid og effektiv behandlingsform, der foregår ved trykmassage på fødder­nes under- og overside.

Barnet kan reagere på de ømme zoner, men ofte bliver de rolige og afslappede og nyder behandlingen. Behandlingen tilrettelægges efter barnets ubalancer og kan består af en kombination af zoneterapi og børnemassage.

I vil blive introduceret i, hvad I selv kan gøre derhjemme.

Zoneterapi til børn har god effekt på:
Søvnproblemer
Forstoppelse
Ondt i maven
Uro
Forkølet
Allergi
Skævhed i nakke
Problemer med ørene
God til børn med øget sensitivitet
God til børn med angst og stress

Hvordan foregår det?
Behandlingen foregår som regel ved, at barnet ligger eller sidder på briksen eller har de brug for det, kan de sidde hos mor/far.


Der er bøger og andet legetøj i klinikken, hvis de får brug for lidt under behandlingen.

Ved første behandling vil I blive spurgt ind til forskellige områder, der kan havde betydning for dit barns ubalancer og der bliver skrevet journal.

Behandlingen varer mellem 15-40 minutter, alt efter humør og energiniveau. Børn er ofte meget modtagelige for zoneterapien.

Efter behandlingen:
Reaktionerne kan være forskellige. Enhver reaktion hænger sammen med en bedre balance og almentilstand. Det er ikke muligt helt at forudsige kroppens måde at reagere på, da reaktionerne er individuelle.

Reaktioner skal ses som positive, da det fortæller at kroppen tager imod og arbejder med de forskellige ubalancer, og at bedring er på vej.

Nogle typiske reaktioner hos et barn kan være:
Velbehag

Afslappethed, træthed og dyb søvn
Nogle børn bliver kortvarigt mere urolige
Øget tarmfunktion
Ændring af afføringsmønster
Øget mænge urin, som kan lugte lidt mere end normal
Udskillelse af sekret gennem næse og svælg
Øget tørst og sult

Efter første behandling kan du opleve en bedring hos dit barn, men efter nogle dage kan gamle symptomer kortvarigt vende tilbage. Derfor er det vigtig med flere behandlinger med kort interval, for at stabilisere og få fuld effekt af zoneterapien.

Kontakt mig på tlf 51226866 eller på mail info@annemetteszone.dk

Annemette