Massage til børn

Berøring er livsvigtig, og gennem massage lærer børnene at slappe af, tage imod og nyde.

Massage kan:
Støtte børns kropsbevidsthed og styrke deres selvfølelse
Give mulighed for afslapning og velvære
Forbedre og støtte til øget opmærksomhed og koncentration
Give mere ro i kroppen
Styrke motorikken igennem taktilsansen (vores følesans)

En del børn oplever i dag øget uro og spændinger i kroppen. De kan have svært ved, at finde roen i dem selv. Deres adfærd kan være indadvendt; trækker sig blandt andet fra fællesskabet eller bliver mere urolige og udadvendte.

Jeg kombinerer mine mange års erfaring med pædagogisk massage til børn, zoneterapi, samt min viden om berøringens betydning i forhold til barnets hjerne og tilbyder børnemassage, der tager udgangspunkt i dit barns behov.

Lær at give dit barn massage
Børnemassage til børn fra ca 1,5 år og opefter:

Lær hvordan du kan give dit barn massage. Du får lært forskellige massageteknikker og hvad der er vigtigt at være opmærksom på i forhold til dit barns sansesystem. Vi arbejder bl.a.med bolde, pensler, massage sange/lege og mm. Du har mulighed for at vælge en session på ca 60 min. eller et forløb over flere gange.

Babymassage
Vil du lære at give din baby massage. Jeg tilbyder hold, hvor du stille og roligt bliver guidet til at kunne give din baby massage. Du har også mulighed for at vælge, om jeg skal komme hjem til dig eller din mødregruppe og underviser i babymassage/zoneterapi. Du kan læse mere Her

Kontakt mig på tlf 51226866 eller på mail info@annemetteszone.dk

Annemette