Hold beskrivelse

Hatha yoga:
Der undervises i en blid udgave af den klassiske yoga-form ”Hatha yoga”, hvor vi arbejder med hele kroppen. I alle undervisningstimer vil vi udnytte åndedrættet bedre, mens vi med udgangspunkt i øvelser arbejder med styrke, stabilitet, balance og smidighed samt afslapning i en eller anden form. Vi skal give slip på unødvendige spændinger og opbygge et stærkt fundament både fysisk og mentalt. Der bliver lagt vægt på at lytte til kroppen, mærke efter og udforske, opmærksomhed på nuet, åndedræt og fysiske stillinger.


Mindful Yin Yoga:
Mindfulness er en essentiel del af yin yoga, der er en stille,meditativ praksis og en træning i nærvær og tålmodighed. Du vil blive guidet gennem en række dybe stræk med en intention om at give slip på så meget muskelaktivitet som muligt og i stedet arbejde med at strække bindevævet, leddene og løsne blokeringer i kroppens energibaner og afbalancere nervesystemet. Yinøvelserne består typisk af liggende afspændende stræk i 3 – 6 minutter. Denne yoga form kombineret med mindfulness giver en dybere afslapning og mindre stress og derved opnås en større indre balance.

 

Restorativ yoga: (tekst kommer)

 

Hvem kan deltage:

Alle fra 14 år og op, der har lyst at arbejde med sig selv – både kvinder og mænd! Der er deltagerbegrænsning på holdet (8 personer).

Pga af COVID-19 retningslinjer, skal du selv medbring yogamåtte, tæppe og evt. en lille pude.
Husk vand og evt. trøje/strømper.

Er du forhindret i at deltage i en time, har du mulighed for at deltage på et af de andre hold - husk at spørge inden, om der er plads på holdet.


Slap af og genoplad psyken......Lad os for en tid rejse sammen.

NAMASTE

Kontakt mig på tlf 51226866 eller på mail info@annemetteszone.dk

Annemette